Senioren

De meeste banken houden bij hypotheekaanvragen 10 jaar voorafgaand aan uw pensioen al rekening met het pensioeninkomen. Hierdoor kun je vanaf je 57e vaak minder lenen voor een hypotheek. Het is dus zaak hier in je financiële planning al vroegtijdig rekening mee te houden. Plan een gratis adviesgesprek bij BijMartijn Hypotheken en laat je adviseren zodat je in een later stadium niet voor verrassingen komt te staan.

De overwaarde op je woning gebruiken voor andere zaken
Heb je een flinke overwaarde op je woning doordat de prijzen flink gestegen zijn en de hypotheek geheel of grotendeels is afgelost? Zou je deze overwaarde graag willen gebruiken om bijvoorbeeld je inkomen aan te vullen of je kinderen een schenking te doen? Het is mogelijk om de overwaarde op de woning te verzilveren terwijl je nog in de woning woont! Wij van BijMartijn Hypotheken adviseren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden die er zijn voor het verzilveren van de overwaarde op je woning.

Verhuizen naar een kleinere woning

Is de huidige woning waarin je woont inmiddels te groot geworden en wil je graag verhuizen naar een kleinere levensbestendige woning? Bij Martijn Hypotheken adviseren we je graag kosteloos over de mogelijkheden. Het kan zijn dat je problemen gaat ondervinden met het afsluiten van een nieuwe hypotheek omdat er nu op pensioeninkomen getoetst wordt. Toch zijn er waarschijnlijk voldoende mogelijkheden om je woonwensen werkelijkheid te maken. Wij Bij Martijn Hypotheken staan klaar om dit voor je uit te zoeken en je kosteloos te adviseren.