Duurzaam

Duurzame verbeteringen aan je woning kunnen voordelig uitpakken voor je maandlasten, de waarde van je woning , het wooncomfort en voor het klimaat.

Je energierekening is gemiddeld ongeveer een vijfde van je woonlasten. Door extra in energiebesparende maatregelen te investeren worden je hypotheeklasten mogelijk hoger. Het goede nieuws is dat dat je op energiekosten zult besparen.

Energiebesparing kan door bepaalde wijzigingen aan je huis te doen. Onder energiebesparende voorzieningen in je huis vallen blijvende verbeteringen en verbouwingen die ertoe leiden dat je energieverbruik omlaag gaat. Je kunt denken aan het installeren van zonneboilers en zonnepanelen, het aanbrengen van gevel-, dak- of vloerisolatie maar ook aan het plaatsen van energiezuinige kozijnen en isolatieglas.

Extra financieringsmogelijkheden
Wil je een ander huis kopen, heb je plannen voor een verbouwing of denk je aan oversluiten? Energiebesparende maatregelen kun je vaak meefinancieren. Je mag dan namelijk 106% van de waarde van je woning financieren ipv 100%. Onder voorwaarden kun je zelfs € 9.000 extra lenen voor energiebesparende maatregelen. Voor zogenaamde nul op de meter woningen gelden weer ruimere regels. Ik informeer u graag over alle mogelijkheden en kan u contact brengen met een energieadviseur die langskomt in uw nieuwe woning en uw en advies geeft over de mogelijkheden in uw nieuwe woning, tijdens dit adviesgesprek ontvangt u ook gelijk een prijsopgave.