Oversluiten

Hallo oversluiter! Welkom bij BijMartijn Hypotheken! Is je huidige woning nog je droomwoning maar zou je ook graag wat voordeliger willen wonen? Het oversluiten van je hypotheek kan er voor zorgen dat je flink kunt besparen op je maandlasten. Het kan er tevens voor zorgen dat je betere voorwaarden krijgt en dat je de hypotheek weer kunt aanpassen aan je huidige wensen. Denk bijvoorbeeld aan een langere rentevaste periode, waardoor je weer langer zekerheid hebt over je maandlasten.

Wat gebeurd er bij het oversluiten van je hypotheek?
Bij het oversluiten van uw hypotheek wordt de huidige hypotheek afgelost en wordt er een nieuwe hypotheek verstrekt. Dit kan gebeuren bij dezelfde geldverstrekker of een andere partij. Het oversluiten van een hypotheek is nooit kosteloos, maar als het rentevoordeel opweegt tegen deze oversluitkosten kun je achteraf toch stukken voordeliger uit zijn.

Bij BijMartijn Hypotheken een kosteloze berekening laten maken voor het oversluiten van je hypotheek

Wij helpen je graag bij het maken van een berekening voor het oversluiten van de hypotheek, niemand betaalt tenslotte graag teveel aan zijn of haar hypotheek. Blijkt na de berekening dat het oversluiten van de hypotheek voor jou interessant is, dan zullen wij de nieuw hypotheek voor je gaan regelen. We zorgen dat de oude hypotheek afgelost wordt en de nieuwe hypotheek verstrekt kan worden. Je hebt hier zelf verder geen omkijken naar, eenvoudiger kun je niet besparen.